Abonneer je op onze blog!

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Social

Over ons

Mama Roos
Papa Rene

Hai, wat leuk dat je onze site bezoekt! Hopelijk krijg je door het lezen van de blogs een beter idee hoe een ernstige ziekte als leukemie, het hele gezin raakt. Wij zijn René en Roos en zijn de trotse ouders van Lieke (2 jaar en 3 maanden ten tijde van de diagnose) en Sam (7 maanden oud). Een gezellig en jong gezin, woonachtig op het randje van Groningen en Drenthe.

In 2017 werd onze dochter Lieke geboren en we konden ons geluk niet op. Afgezien van een moeilijke start als baby, ontwikkelde zij zich zonder problemen en groeide ze tot dan toe op als een vrolijke en lieve peuter. Niet heel lang daarna werd Sam geboren en we hadden direct onze handen vol. Twee kleine kinderen met amper 2 jaar ertussen is hard werken. Niet voor niets dat ze dit de tropenjaren bedoelen. En nee, dan hoef je niet te denken aan palmbomen, warm weer en pure ontspanning. Was dat maar zo. Nee, dan hebben we het over het verschonen van luiers, driftbuien, slapeloze nachten en ga zo maar door. Cliché maar waar, het is het allemaal waard. Echt.

Als ouders hebben we altijd gewerkt, de één fulltime, de ander parttime. De kinderen gaan op zulke dagen naar opa/oma of naar een gastouder. De week was altijd duidelijk verdeeld in werk- en vrije dagen en alles verliep vrij gestructureerd. Geen wolkje aan de hemel zou je zeggen. Tot die ene dag in augustus waarop alles drastische veranderde.

Mocht je naar aanleiding van ons verhaal vragen hebben, stel ze gerust via het contactformulier.

Liefs, ons